Tuesday, July 31, 2007

Kuzey Amerika Süper Ligi'nde 2.maçlar tamamlandı

Kuzey Amerika Süper Ligi'nde 2.maçlar tamamlandı

ABD takımlarının üstünlüğüyle geçen Kuzey Amerika Süper Ligi'nde 8 maç sonunda Guadalajara maç kazanan ilk Meksika takımı oldu. Son maçlar öncesi 7 takım yarıfinale çıkma umudunu sürdürürken Club America elenmesi kesinleşen ilk takım oldu. Gruplarda son maçlar 31 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak. Puan eşitliği halinde öncelikle takımların aralarında oynadıkları maçlara bakılıyor.
Dallas – Los Angeles ve Guadalajara-Pachuca maçlarının yorumları
Kupa Statüsü
2 veya daha fazla takım grup maçlarını aynı puanda bitirirse önce aralarındaki maçlara bakılıyor. Eşitlik bozulmazsa sırasıyla grup maçlarındaki genel gol averajı ve toplam atılan gol sayısı belirleyici olacak.
Kalan Maçlar
(A) Salı 03:00 Dallas - Los Angeles
(A) Salı 05:00 Guadalajara - Pachuca
(B) Çarşamba 03:00 DC United - Houston
(B) Çarşamba 05:00 Club America - Monarcasİhtimaller
A Grubu'nda Dallas’ın mutlaka kazanması gerekiyor, Los Angeles’a ise beraberlik diğer maçın da sonucuna göre büyük ihtimalle yetecek. Ancak bir galibiyet onların da hiçbir hesaba bakmadan gruptan çıkmasını sağlıyor. 4 puanlı Guadalajara’ya beraberlik her halükarda yetiyor, yenilirlerse de yüzde 99 eleniyorlar. Pachuca’nın ise kazanmaktan başka hiçbir şansı yok.B Grubu'nda Dc United - Houston maçında kazanan doğrudan yarıfinale çıkıyor. Beraberlik halinde Monarcas da maçını kazanırsa iki takımdan hangisinin bir üst tura çıkacağı kura çekimine kalabilir. Diğer maçta club America'nın hiçbir şansı kalmadı, Monarcas'ın mutlaka kazanması gerekiyor.

No comments:

 
eXTReMe Tracker