Tuesday, December 11, 2007

porto beşiktaş maçına taraftarca yorumu...


Maçı kesinlikle kazanması gereken taraf beşiktaş, kaybetse hiçbirşey kazanıp veyahuta kaybetmeyecek olan yine beşiktaş. fakat gel gör ki kadroyu kurarken yıldız olacak diye alınan futbolcuların fiyasko olduğu ve hiç istekleri yokmuş. maç bitsede eve dönsek diye sahaya çıkmış bir takım görüntüsündeydi beşiktaş.


İstbuldaki maçta sakat olan kaleci yerine yedek kalecileri oynamıştı portonun. Bu maç oynayan kaleci as kaleciydi. Sanırım beşiktaşlı futbolcular tekrar sakatlanmasın diyerek yada kalecinin suratına felan gelir diye düşünerek şut bile çekmediler.

ağlanacak haline güldüm beşiktaşın. evet güldüm çünkü insanları kandırmaları aklıma geldi. maçtan bi kaç saat önce kazım kanat ntv de şöyle diyordu: " beşiktaş bu akşam tarih yazacak, delgado yıldız olduğunu gösterecek, son haftalarda performansı her geçen gün artıyor" , "bobo tello delgado bunlar dünyanın izlediği yıldızlar"

televizyonu izlerken içimden "hasssiiee lan" dedim. "şaka mı yapıyor bu"dedim.

sinan engin çıkıp " kazanıp üst tura çıkıcaz" türünde laflar ediyordu.


gülmemek eldemi.. hem bizimle dalga geçiyorlar. hem attıkları yalana kendilerinide inandırıyorlar. git kardeşim ya taraftar bu kadar keriz mi?!



taraftarca...

No comments:

 
eXTReMe Tracker