Thursday, December 13, 2007

Bülent UYGUN'dan 15 Yıllık Acı İtiraf

Turkcell Süper Ligi’nde Sivasspor’u zirveye taşıyan Kocaelispor eski yıldızlarından Bülent Uygun “Kocaelispor’dayken transfer teklifleri ile motivasyonumuz bozuldu. Basın da bunu kullandı ve şampiyonluktan olduk” diyerek acı bir itirafta bulundu…

Kocaelipor eski kaptanlarından, Güvenç Kurtar, Saffet ve Sefa Sirmen ile birlikte yıldızı parlayan Bülent Uygun, şimdi Sivasspor’u Turkcell Süper Ligi’nde zirveye taşırken, aynı Kocaelispor’un kaderini yaşıyor. Genç teknik adam, Kocaelispor yıllarıyla ilgili görüşlerini açılarken de, acı bir itirafta bulunuyor.

Şampiyonluktan Olmuştuk

15 yıl önce Süper Lig’in (O zamanki adıyla 1.Lig’in) zirvesine çıkan Kocaelispor’da forma giyen Bülent Uygun, Galatasaray As Başkanı Adnan Polat’ın transfer teklifini görüşürken objektiflere yakalanmış ve bu görüntüler, ilk yarıyı lider bitiren Kocaelispor’da olumsuz atmosfer yaratmış, Kocaelispor ikinci yarı hızla gerilere düşmüş ve ligi üçüncü sırada bitirebilmişti.

Önlemlerimizi Aldık


Bu günleri hatırlatan, bunu hata olarak kabul eden ve basının da olayın üzerine giderek Kocaelispor’u şampiyonluktan ettiğini söyleyen Bülent Uygun, Milliyet Gazetesi’ne verdiği demeçte “O zamanki hatayı şimdi biz yapmıyoruz. Tüm önlemlerimizi aldık. Sivasspor’umuzu şampiyon yapmak için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Tabiiki transfer teklifleri olacak ama basının bunu kullanıp, bizi şampiyonluktan etmesine engel olacağız” dedi.

No comments:

 
eXTReMe Tracker