Sunday, March 18, 2018

Enes Ünal'dan Atletico Madrid maçında çok önemli goller (İZLE

Enes Ünal, Villarreal - Atletico Madrid maçında 82. dakikada attığı golle takımına beraberliği getirdi. İspanya'da gururumuz olan milli futbolcumuz Enes Ünal'ın Villarreal - Atletico Madrid maçında attığı golleri izlemek için detaylar blogda.


 İspanya La Liga 29. haftasında Villarreal ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Villarreal'de forma giyen milli futbolcumuz Enes Ünal 74. dakikada oyuna girdi ve 82. dakikada takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Villarreal - Atletico Madrid maçında Enes Ünal'ın attığı golü izlemek için detaylar blogda. 


Villarreal - Atletico Madrid Enes Ünal'ın golü (İZLE)


İspanya La Liga'da haftanın önemli maçlarından Villarreal ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Atletico Madrid'in uzun süre önde götürdüğü mücadelede müsabakaya yedek başlayan Enes Ünal, 74. dakikada Fornals'ın yerine oyuna girdi. Maça girdikten sonra takımına büyük katkıda bulunan ve karşılaşmanın seyrini değiştiren Enes Ünal, 82. dakikada attığı golle takımına beraberliği getiren isim oldu. Enes Ünal, Atletico Madrid maçında attığı golün ardından taraftarları ve takım arkadaşlarıyla golün sevincini yaşadı. 


Enes Ünal Villarreal'de kaç gol attı?


İspanya La Liga takımlarından Villareal'de forma giyen Enes Ünal bu sezon La Liga'da oynadığı 24. maçta 5. golünü attı. Aynı zamanda 3 asisti bulunan milli futbolcumuz Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta 1 asist yaptı. Enes Ünal'ın toplamda 32 maçta 5 gol ve 4 asisti bulunuyor. 



No comments:

 
eXTReMe Tracker