Tuesday, November 03, 2009

Derbide yabancı madde atanlar yakalandı

Fenerbahçe-Galatasaray maçında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe yönetimi sahaya bu maddeleri atan 8 Fenerbahçeli taraftarı fotoğraflar ve görüntülerle tespit etti.

İlişkili fotoğrafları göster
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 21:37 TSİ 03 Kasım. 2009 Salı
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Galatasaray maçında sahaya atılan yabancı maddelerle ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü detaylı bir tespit çalışması yaptı.

Günlerce süren titiz çalışmalarda önce sahaya atılan yabancı cisimlerin tribünlerin hangi bölgelerinden geldiği belirlendi. Daha sonra güvenlik kameralarının görüntüleri ve fotoğraflar üzerinde yapılan ayrıntılı incelemede sahaya yabancı cisim atanların oturduğu koltuklar ve stada giriş yaptıkları kapılar da tespit edildi.

Stadın farklı tribünlerinden sahaya yabancı cisim attığı belirlenen 8 kişinin fotoğrafları ve görüntüleri Fenerbahçe Kulübü tarafından İstanbul Valiliği Spor İl Güvenlik Kurulu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Asayiş Bürosu'na ve Türkiye Futbol Federasyonu'na verilecek.

Fenerbahçe Kulübü sahaya yabancı cisim attığı saptanan 2 kişinin kombine kart sahibi taraftar olduğunu da belirledi. Bu kişilerin kombine kartları da iptal ediliyor.

Ayrıca kulübün uğradığı maddi zararlar nedeniyle bu kişiler hakkında yasal başvuru yollarına da müracaat edileceği bildirildi.

No comments:

 
eXTReMe Tracker