Friday, December 07, 2007

Gökmen AKYILDIZ ın kuponu. iddaa kaybetmektir :D

her zaman devletin kazandığı oyun iddaa da bir kupon daha yazıyoruz meraklısına..


114 Bursaspor - Beşiktaş 01 = 1,55



142 Estudiantes - Olimpo 1 = 1,60


154 Ç.Rizespor - Kayserispor 0 = 2,90



361 Fenerbahçe - Galatasaray 1 = 1,85


TOPLAM = 13,3

1 comment:

Baris Unver said...

(Size ulaşabileceğim bir e-posta adresi bulamadığımdan dolayı bu e-postayı atıyorum, bu yorumu gördükten sonra silebilirsiniz)

Merhaba. Futbol içerikli yazılar yazan blog yazarlarını, gelir de elde edebileceği bir platform üstünde toplamak istediğim bir proje başlattım. Henüz ismi belli değil ama sanırım sadece ismi belli değil :) WordPress altyapılı olacak, tema ve eklenti destekleri olacak ve en önemlisi gelir paylaşımı hem olabildiğince yüksek, hem de olabildiğince demokratik olacak. İlginizi çekerse şu adresteki proje tanıtım yazısını incelemenizi tavsiye ederim:

http://beyn.org/futbol/

Üç farklı başlığa yoğunlaşacağız: Futbol haberleri, güncel futbol olayları hakkında yorumlar ve İddaa tahminleri. Gereken en önemli özellikler futbol bilgisi, Türkçe dilini kullanım yeteneği ve dile hakimiyet olacak - ve tabii İddaa tahmin bölümünde çalışmak isterseniz, tahmin becerisi :). Eğer ilgilenirseniz lütfen proje tanıtım yazısına bir yorum bırakın veya Beyn.org'daki ulaşım sayfasından bana ulaşın.

Bu mesajı, futbol hakkında yazdığını gördüğüm kişilere toplu olarak yolluyorum (yorum veya e-posta olarak). Eğer yukarıda saydığım meziyetlere sahip başka blog yazarları tanıyorsanız, onlara da ulaşabilirsiniz.

 
eXTReMe Tracker