Friday, November 24, 2006

Gökmen AKYILDIZ parayı CUMA götür kuponu..

parayı götür diye yazdığımıza bakmayın yine patlak yine patlak.. parayı götür elinle iddaa bayine teslim et demek istemiştik aslında :)


111 DUISBURG – JENA
1.ligden geçen sezon düşen duisburg tekrar bundes ligaya yükselmek için uğraşıyor. Jena ise kendi sahasında topladığı puanlarla ligde kalma peşinde. Duisburg seyircisinin önünde bu maçı kaybetmez. 1 oran : 1.35

124 BEŞİKTAŞ – BURSASPOR
Beşiktaş seyircisi önünde zorlanan bi ekip görünümünde. Nedense oyuncular kendilerini baskı altında hissediyorlar. Bursaspor taraftarlarının çok istediği bir maç bursa maçı vermez.
0-2 Oran: 2.48

131 SCHALKE – BOCHUM
Günün sürpriz bitmesini beklediğim karşılaşması. Schalke liderliğe yükseldi kendi sahalarında hiç mağlup olmadılar bütün ibreler schalke diyor. Ancak bochum deplasmanda korkusuz oynayan bi ekip. Bizdeki Anadolu takımı triplerine girmeden korkusuzca mücadele ediyorlar bence alt sıraladan kurtulmak için bu maça asılırla ve puan alıp dönerler.
0 Oran: 4.0

134 BOLOGNA – GENOA
Bologna kendi sahasında etkili bir ekip 6 maçta 4 galibiyetleri var ancak az gol atıp az gol yiyorlar. Genoa ise deplasmanda riski sevmiyor ve garantici oynuyor. Bologna maçı daha çok isteyecektir ama genoa puansız dönmez.
0 oran: 2.60

TOPLAM: 34.8

iddaa insanın kendine yakışanı giymesidir...

No comments:

 
eXTReMe Tracker