Saturday, October 28, 2006

Uğur Koştur: Destek olalım

Photobucket - Video and Image HostingKocaelispor teknik direktörlüğüne sürpriz bir isim olarak Fatih Uraz getirildi. Tiyatrocu Ümit Kayıhanın gitmesinden sonra herkes değişik isimleri takımın başında görmeyi hayal ederken yönetim elini çabuk tutarak bombayı patlattı.
Fatih hoca hakkında taraftarımızın çoğu detaylı bilgiye sahip değil diye düşünüyorum.Bu durumda taraftarda bir karamsarlık durumu hakim.
Bildiğim kadarıyla yeni hocamız son dönemlerde takım çalıştırmadı. Yeni hocamız spor üzerine kitaplar yazıyor ve aynı zamanda Zaman gazetesinde spor yazarlığı yapıyordu. Akla gelen ilk soru acaba takımımız hedef mi küçültüyor oluyor. Çünkü hep isim yapmış kariyerli hocalarla çalışıp bunlara hak etmedikleri milyarları dökmeye alışmıştık.
Keşke sezon başında bu hocayla yola çıksaydık. İnanın takımın durumu bundan farklı olmazdı. Tiyatrocu hocaya ve menejerlerine bu kadar para kaptırmazdık. Fatih hocanın başarılı olup olmaması bizim için bir sınavın başlangıcı gibi. İnşallah takıma faydalı işler yapar ve hepimizin yüzünü güldürür. Benim inancım bu takım her şartta zaten play off u kovalar o yüzden daha fazla para harcayarak boşuna kendimizi kandırmadan az maliyetle olayı kapatmak en doğru olan iştir. Bu yüzden yeni hoca kariyersizmiş, takım çalıştırmamış karizması yokmuş gibi nedenler öne sürerek peşin hükümlü olmamalı yeni hocaya destek olmalıyız.
Tiyatrocu hoca ve ekibine gösterilen ilgiyi ve sabrı Fatih hocayada verirsek inanın bu durumdan kötü olmayacağımız kesin. Kendisinin futbolculuk dönemindeki efendi kişiliğini biliyoruz. Bu bile bizim için sevindirici bir şey. En azından şovmen değil. Takımın başında adam gibi birisinin olması ilerleyen haftalarda faydalarını göreceğiz.
Yönetim bu transferle belkide çok önemli risk aldı. Olası başarısızlıkta fatura hocaya değil direk yönetime olacaktır. Şimdi devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp 2. yarı yeniden hedef belirlemeliyiz. Şimdi sadece yönetim şu konuda tenkit edilecektir. Neden yerli hoca ile yola devam etmedik. Bunun cevabınıda başkan net şekilde açıkladı.
Zaten yönetim bu konuda çok kararlı davrandı.
Fatih hocaya ve ekibine yeni görevinde başarılar. Yolun açık olsun Fatih hoca, yolun açık olsun Kocaelispor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında görüşmek üzere.

No comments:

 
eXTReMe Tracker