Wednesday, May 30, 2007

İngiltere ve İspanya'dan bankolar

İngiltere ve İspanya'dan bankolar 13 Mayıs 2007
Premier Lig ve La Liga'dan banko maçlar... Kazandıran tahminlere bakmadan İddaa oynamayın.
411 Ajax-Heerenveen 1Hollanda’da lig bitti, playoff maçları başladı. Şampiyonlar Ligi playoff rövanş maçında Ajax Heerenveen’i ağırlıyor. İlk maçı Heerenveen 1-0 kazanmıştı. Ajax rövanşı kazanmaya çok yakın. Günün güzel maçlarından biri.

432 Catania-Milan 2Catania bu maçtan 3 puan alırsa alınacak diğer sonuçlara göre kümede kalması kesinleşebilir. Milan ise şimdiden Şampiyonlar Ligi finaline odaklandı. Catania’da Colucci yok. İtalya’dan gelen haberlere göre Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti rotasyona gidebilir (Gattuso, Kaka yedek soyunabilir, Ronaldo, Maldini sakat).Takımların muhtemel 11’leri;CataniaPantanelli; Silvestri, Sottil, Stovini, Vargas; Baiocco, Edusei, Caserta; Izco, Spinesi, Mascara MilanDida; Cafu, Nesta, Kaladze, Favalli; Ambrosini, Brocchi, Gourcuff; Seedorf, Oliveira; Inzaghi

442 Roma-Torino 1Roma’nın ligde hiçbir beklentisi yok ama çok formda ve güzel futbol oynuyor. Hafta içi oynadıkları kupa finali ilk maçında Inter’i 6-2 yendi. Torino düşme tehlikesi yaşıyor. Roma’da teknik direktör Spaletti kupa yorgunu olan oyuncularını rövanş maçını da düşünerek dinlendirebilir. Muhtemel 11’ler;RomaCurci; Cassetti, Ferrari, Mexes, Tonetto; De Rossi, Aquilani, Wilhelmsson, Perrotta, Mancini; TottiTorinoAbbiati; Comotto, Brevi, Franceschini, Balestri; Gallo, Ardito, Rosina, Muzzi, Lazetic; Stellone

446 G.Rangers-KilmarnockBu maçı uyarı niteliğinde yazıyorum. Rangers’ın 2.liği garanti, rakibi Kilmarnock’un da bu maç öncesi ligde bir beklentisi kalmadı. Kilmarnock’ta 5 oyuncu sakat, Rangers’da kaleci Klos sakat. Her türlü sonuç çıkabilir, takımlara verilen oranlar sizi yanıltmasın.

453 Chelsea-Everton / 455 Man Utd-West HamBu iki maçı beraber yorumlamak istedim çünkü 2 maçta da takımların durumu hemen hemen aynı. Ev sahipleri Man Utd ve Chelsea için lig bitti. Man Utd şampiyon, Chelsea 2. oldu. Bu takımlar önümüzdeki hafta sonu birbirleriyle İngiltere Federasyon Kupası finali oynayacaklar. Akıllar kesinlikle bu maçta olacak. 2 maçtan da her türlü sonuç çıkabilir. Chelsea’de Robben, Shevchenko, Ballack, Carvalho kadroda yok. Manchester tam kadro fakat kadroda hafta içi gördüğümüz gibi rotasyon olabilir.

Pazar Banko:
411 Ajax-Heerenveen 1 1.35
441 Reggina-Chievo 1 1.75
521 Celta Vigo-Levante 1 1.70
556 Sakaryaspor-Erciyesspor 2 1.30

Sürpriz Kupon:
461 Portsmouth-Arsenal 2 2.60
522 Getafe-Atl Madrid 1 2.30
525 Tarragona-Sociedad 1 2.50

No comments:

 
eXTReMe Tracker